Kategorier

Juledukkert til Frank Jensen forude

For 14 dage siden kom overborgmester Frank Jensen i mindretal i sagen om en styrereform af København, da stort set alle udenom Socialdemokraterne gjorde oprør. Siden har en medarbejder i Økonomiforvaltningen lavet en tastefejl på 73 mill. kr. Nu overvejer store dele af Borgerrepræsentationen og borgmestrene at hævne sig på Frank Jensen og hans emsige regnedrenge ved at pudse kommunens revision på økonomiforvaltningen. De tidligere så nære samarbejdspartnere i SF og de radikale har allerede sat sig i respekt overfor Jensen. Nu har de muligheden for at sende ham på juleferie med endnu en huskekage.

Læs min analyse “Københavnsk politik”, som jeg skriver for lokalavisen “Bryggebladet”.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718