Kategorier

Mie Harder og Bettina Post diskuterer “menneskesyn” i “Cordua & Steno”

TORSDAG KL 14.05 I DENNE UGES CORDUA & STENO PÃ… RADIO24-SYV

De unge politikere arver den kostbare og skrantende velfærdsstat. Hvad vil de gøre med den? Det er hovedtemaet i første time, hvor vi har besøg af den 23-årige formand for Yngre Sagen Sofie Rye. Dernæst debatterer vi samme emne med to nyvalgte unge folketingsmedlemmer. Enhedslistens Rosa Lund og Liberal Alliances Joachim B. Olsen.

Er man en dårligt menneske bare fordi man er liberal og hylder friheden? Eller er man et dårligt menneske fordi man er rød og vil begrænse individets udfoldelser af hensyn til kollektivet? Menneskesyn finder tit vej til de politiske diskussioner, når modstanderen skal mistænkeliggøres. Det debatterer vi med den borgerlige blogger Mie Harder og formanden for de danske socialrådgivere Bettina Post fra kl 15.05. To timers værdidebat i vinterkulden!

Du kan blande dig i debatten ved at ringe ind under udsendelsen på 20 247 247 eller skrive ind via vores Facebooks side “Cordua & Steno”.

Stay tuned!

Her kan man høre programmets første time.

Her kan man høre programmets anden time.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718