Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Mie Harder og Bettina Post diskuterer “menneskesyn” i “Cordua & Steno”

Author icon

Skrevet af

Clock icon

februar 16, 2012

Comments icon

Ingen kommentarer

TORSDAG KL 14.05 I DENNE UGES CORDUA & STENO PÃ… RADIO24-SYV

De unge politikere arver den kostbare og skrantende velfærdsstat. Hvad vil de gøre med den? Det er hovedtemaet i første time, hvor vi har besøg af den 23-årige formand for Yngre Sagen Sofie Rye. Dernæst debatterer vi samme emne med to nyvalgte unge folketingsmedlemmer. Enhedslistens Rosa Lund og Liberal Alliances Joachim B. Olsen.

Er man en dårligt menneske bare fordi man er liberal og hylder friheden? Eller er man et dårligt menneske fordi man er rød og vil begrænse individets udfoldelser af hensyn til kollektivet? Menneskesyn finder tit vej til de politiske diskussioner, når modstanderen skal mistænkeliggøres. Det debatterer vi med den borgerlige blogger Mie Harder og formanden for de danske socialrådgivere Bettina Post fra kl 15.05. To timers værdidebat i vinterkulden!

Du kan blande dig i debatten ved at ringe ind under udsendelsen på 20 247 247 eller skrive ind via vores Facebooks side “Cordua & Steno”.

Stay tuned!

Her kan man høre programmets første time.

Her kan man høre programmets anden time.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border