Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Marianne Jelved i Cordua & Steno

Author icon

Skrevet af

Clock icon

marts 15, 2012

Comments icon

3 kommentarer

Kravet om kvindekvoter dukker op alle vegne i øjeblikket til trods for at næsten 80 pct af befolkningen er i mod. Det diskuterer vi kl 14 med Socialdemokraternes ligestillingsordfører Rasmus Horn Langhoff og den konservative ditto Mai Henriksen.

SF vil tilsyneladende gå meget langt, når det handler om at definere det gode menneske. I et oplæg til nyt principprogram er der forslag til, hvordan forældre skal opdrage deres børn. Det taler vi om med SFs politiske ordfører Jesper Petersen kl 14.35.

I programmets anden time får vi besøg af den radikale jernlady og gruppeformand Marianne Jelved, der vil forsvare forslaget om at gøre de økonomiske vismænd til overdommere i den økonomiske politik.

Til sidst ca. kl. 15.30 har vi besøg af Jakob Engel-Schmidt fra Dansk Iværksætterforening for at høre om der er skred i retning bort fra den herskende lønmodtagerkultur.

Du kan som altid skrive til os på facebook 'Cordua & Steno' eller på csATradio24syv.dk hvis du har kommentarer eller spørgsmål til ugens emner.

Hør med på Radio 24 Syv kl 14 i dag torsdag.

P.s.: her er en klar kandidat til “Ugens Fjols” på Christiansborg. Læs mere her.

Hør 1. time her

Hør 2. time her

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  3 Comments

 1. V. Rasmussen

  sagde den 17. marts 2012 kl. 15:35:

  Hvad jeg bl.a fik ud af denne udgave af Cordua&Steno:

  Jesper Petersen har endog usædvanligt svært ved at formulere, hvad Socialisme er, men kommer '“ efter flere forgæves forsøg på at undvige '“ frem til, at det (også) er “Respekt for naturen”.

  Overlærer Marianne Jelved svinger den verbale krabask over de to ‘uvorne’ studieværter, så man næsten kan høre, hvordan de med røde ører dukker nakken. Regeringen kalder hun “et kollektiv”. Det er dog næppe ‘Maos Lyst’ hun har i tankerne.
  😉

 2. Jakob

  sagde den 24. marts 2012 kl. 22:27:

  Er Hr. Cordua gået under jorden? Nu tænker jeg blot på de spændende hændelser der er sket i løbet af ugen! Peter lofts afskeden? Klimareformen? Dong-gate?

 3. Jarl Cordua

  sagde den 27. marts 2012 kl. 13:32:

  Cordua har været på ferie på Gran Canaria. Derfor. Er tilbage igen!

Bottom border