Kategorier

Marianne Jelved i Cordua & Steno

Kravet om kvindekvoter dukker op alle vegne i øjeblikket til trods for at næsten 80 pct af befolkningen er i mod. Det diskuterer vi kl 14 med Socialdemokraternes ligestillingsordfører Rasmus Horn Langhoff og den konservative ditto Mai Henriksen.

SF vil tilsyneladende gå meget langt, når det handler om at definere det gode menneske. I et oplæg til nyt principprogram er der forslag til, hvordan forældre skal opdrage deres børn. Det taler vi om med SFs politiske ordfører Jesper Petersen kl 14.35.

I programmets anden time får vi besøg af den radikale jernlady og gruppeformand Marianne Jelved, der vil forsvare forslaget om at gøre de økonomiske vismænd til overdommere i den økonomiske politik.

Til sidst ca. kl. 15.30 har vi besøg af Jakob Engel-Schmidt fra Dansk Iværksætterforening for at høre om der er skred i retning bort fra den herskende lønmodtagerkultur.

Du kan som altid skrive til os på facebook 'Cordua & Steno' eller på csATradio24syv.dk hvis du har kommentarer eller spørgsmål til ugens emner.

Hør med på Radio 24 Syv kl 14 i dag torsdag.

P.s.: her er en klar kandidat til “Ugens Fjols” på Christiansborg. Læs mere her.

Hør 1. time her

Hør 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

3 kommentarer til “Marianne Jelved i Cordua & Steno”

Hvad jeg bl.a fik ud af denne udgave af Cordua&Steno:

Jesper Petersen har endog usædvanligt svært ved at formulere, hvad Socialisme er, men kommer '“ efter flere forgæves forsøg på at undvige '“ frem til, at det (også) er “Respekt for naturen”.

Overlærer Marianne Jelved svinger den verbale krabask over de to ‘uvorne’ studieværter, så man næsten kan høre, hvordan de med røde ører dukker nakken. Regeringen kalder hun “et kollektiv”. Det er dog næppe ‘Maos Lyst’ hun har i tankerne.
😉

Er Hr. Cordua gået under jorden? Nu tænker jeg blot på de spændende hændelser der er sket i løbet af ugen! Peter lofts afskeden? Klimareformen? Dong-gate?

Lukket for kommentarer.