Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Københavns overflod, missoirs og Farvel til Aslam

Author icon

Skrevet af

Clock icon

marts 26, 2012

Comments icon

Ingen kommentarer

Lidt forsinket grundet ferie i udlandet bringer jeg hermed min klumme “Københavnsk politik”, som jeg skriver for  lokalavisen “Bryggebladet”. I mellemtiden er der indgået et “lille budgetforlig” på rådhuset, men  klummen indeholder  også andre emner. Og så er der et bonusafsnit – som ikke kom med i papirudgaven – om  Kongen af Mjølnerparken, der nu er på vej ud af S.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border