Kategorier

Villy Søvndal i “Cordua & Steno” torsdag

Udenrigsminister Villy Søvndal er første gæst  torsdag i programmet Cordua & Steno kl 14.00 på Radio 24-Syv. Han bliver afløst af fødevareminister, socialdemokraten Mette Gjerskov, der fra kl 14.30  også svarer på spørgsmål fra lytterne.

I lyset af weekendens opsigtvækkende nyhed om en dansk storspion, kommer journalist Hans Davidsen-Nielsen kl 15.00 forbi til samtale om PET, FE og danske spioner i begyndelsen af anden time. Han er forfatter bl.a. til den meget anmelderroste bog 'Spionernes Krig' Til sidst kl 15.30  kommer den radikale Sofie Carsten Nielsen og redegør for, hvorfor de radikale har det så godt i den regering, der gennemfører partiets mærkesager, der mildest talt står i modsætning til SFs tidligere politiske udmeldinger.

Telefonerne er åbne for spørgsmål og kommentarer fra kl 14. Ring 20 247 247 eller skriv til os på cs@radio24syv.dk eller via vores Facebookside: Cordua&Steno.

Lyt til 1. time med Villy Søvndal og Mette Gjerskov.

Lyt til 2.  time med Hans  Davidsen-Nielsen og Sofie  Carsten Nielsen  

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

7 kommentarer til “Villy Søvndal i “Cordua & Steno” torsdag”

Efter at have hørt udsendelsen må det vist være på tide at omdøbe skatteministeren til Thor Mögzart Pedersen. Man kan kun håbe for ham, at hans (og Villys) Zauberflöte er sød musik i ørerne på alle SF-fraktionerne og ikke går hen og bliver et Requiem i stedet.

Hvad er det for noget? Er der uro i SF?
Nej det tror jeg ikke, havde der været uro, så ville Jarl Cordua bestemt havde behandlet det i en blog.
Jarl Cordua? Har han en blog?

Tror der er sket det, at Jarl er vokset ud af sin blog. Og det skal være ham vel undt.

2,3,4 Jeg har haft travlt og holdt en del ferie. Der er ingen tvivl om at radioen tager meget af min tid og at det går ud over bloggen. Men jeg vil nu fortsat skrive, men ikke så hyppigt som jeg ellers gerne ville.

I øvrigt kommenterer jeg dansk politik ganske meget, men det foregår på Facebook, som flere af læserne godt ved.

Reklameblog? Der er vel ikke noget unaturligt at jeg reklamerer for mit og Stenos radioprogram her. Det har jeg altid gjort, når jeg har medvirket i noget.

Men jeg beklager meget at læserne går forgæves. Men her må man forstå, at jeg jo også skal leve og have brød i skabet.

Fra radioudsendelsen:

Villy Søvndal: “Jeg tror også alle véd, at SF er Danmarks grønne parti ['¦] Vi er dét parti, der er optaget af velfærd ['¦] Vi er optaget af retfærdighed og rimelig fordelingspolitik '¦”

Torben Steno: “Men er Socialdemokraterne ikke dét?”

Villy Søvndal. “Jo, det er grunden til, at vi kan lave det sammen, men nu spurgte du hvad FORSKELLEN var, og forskellen er at '¦ det er klart, på dé punkter vil SF altid være det mest ambitiøse parti. Sådan vil det jo være i en regeringskonstellation '¦”

Giver det overhovedet mening, hvad manden siger?

At han så i sin tale i dag til kongressen havde valgt at læse fra en teleprompter, gjorde ham muligvis mere forståelig, men de’r sgu’nte meget overbevisning '“ eller for den sags skyld kampgejst og karisma '“ over at oplæse en tale.

@ 1
Ja, den sammenligning med Mozart var dog pinagtig. Vidunderbarn? Hø-hø. Unge Thor Petersen '“ Danmarks nok mest overvurderede politiker.

Lukket for kommentarer.