Kategorier

Zenia Stampe vs. Søren Espersen i 'Cordua & Steno' torsdag

I første time af 'Cordua & Steno' får vi besøg af Børsens lederskribent Christopher Arzrouni til en snak om regeringens fremlagte skattereform. Hvad er mulighederne for at Venstre går med i et forlig. Vi får en analyse og uddeler Ugens Fidusbamse. Ca. 10.35 kommer DSUs nyslåede formand Camilla Brejner Schwalbe forbi. Vi skal høre om, hvordan det er at være ungdomspolitisk aktiv anno 2012 og hvad DSU-formanden siger til den aktuelt meget spændende politiske situation. I 2 time kl. 11. diskuterer vi med de radikales Zenia Stampe og DFs Søren Espersen, hvorfor det er nødvendigt at de afviste asylansøgere, der i øjeblikket besætter en kirke, ikke må gå i skole eller foretage sig noget meningsfyldt. Sidst, men ikke mindst dukker de konservatives skatteordfører Mike Legarth op sammen med de radikales ordfører Nadeem Farooq. Vi skal naturligvis debattere skattereformforslaget fra regeringen.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2 time her

Se i øvrigt listen over tidligere modtagere af Ugens Fidusbamse

 

// ]]>

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718