Kategorier

København til lommerne – men styrereform-ambitionerne lever

Udligningsreformen blev dyr for København, men der kommer et plaster på såret.  Til gengæld venter måske nye  store regninger fra   regeringen.  Styrereformbestræbelserne er nok alligevel ikke lagt på hylden alligevel trods SFs melding. Overborgmester Frank Jensen var godt knotten over SFs kritik af ham i en stor baggrundsartikel i Politiken Søndag,  men måske er SF alligevel til at snakke med i sagen om  investeringen i et nyt  affaldsforbrændingsanlæg på Amager. Det er blevet tid til en ny analyse  af Københavnsk Politik, som jeg skriver for lokalavisen Bryggebladet.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

2 kommentarer til “København til lommerne – men styrereform-ambitionerne lever”

De mangler ikke penge, ellers bare se referatet fra sidste BR-møde, hvor de brugte en formue på ingenting og de røde bevilgede sig selv og suppleanterne gratis Ipads…

Mon ikke de Ipads tjener sig selv hjem, når man tænker på, hvad kommunen bruger på Grønne Bude. Man kan sige meget om kommunalpolitikere, men forgyldt bliver de ikke.

Lukket for kommentarer.