Kategorier

Iværksætter-SU, Tryghedsnarkomani og skat i 'Cordua & Steno'

Skal iværksættere have SU? Det mener Socialdemokraternes Trine Bramsen. Hendes synspunkt bliver udfordret af økonom i CEPOS, Mia Holstein. Begge er i studiet 10.05.   Er danskerne et folk af tryghedsnarkomaner? Det mener Frederik Wiedemann, der for nylig skrev en kommentar herom i Politiken. Han er væres gæst kl 10.30. Der var Folkemøde i Allinge i sidste uge. Vi evaluerer de festlige dage og uddeler Ugens Fidusbamse i 2. time. Skat, skat ikke? Venstre er tilsyneladende på vej ud af skatteforhandlingerne og Lars Løkke er rejst til Rio. Hvad er meningen? Vi tager en debat mellem Venstres Martin Geertsen og Socialdemokraternes skatteordfører Thomas Jensen.
Og kanalen, hvor det hele foregår hedder Radio24Syv.

Husk du kan ringe ind under udsendelsen på 20 247 247 eller skrive på Facebook “Cordua & Steno”

Hør  hele 1. time   her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718