Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

'Cordua & Steno' åbner Folkemødet

Author icon

Skrevet af

Clock icon

juni 13, 2012

Comments icon

10 kommentarer

I hvert fald uofficielt. For vi tyvstarter allerede kl. 10 torsdag ved at sende direkte fra' Cigarkasse-studiet' i Skipperhuset nær Allinge Havn, hvor Radio 24Syv har hovedkvarter under Folkemødet.

Vi er så heldige at få borgmesteren for Bornholms Regionskommune Winni Grosbøll i studiet kl. 10 til en snak om arrangementet. Hvorfor i alverden laver man politisk festival på en vindblæst ø midt ude i Østersøen? Kl. 10.20 får vi besøg af præsidenten for KulturBornholm Carsten Seeger, Østermarie, som er en mand med mange meninger. Vi skal naturligvis diskutere Folkemødet og forventningerne til arrangementet.   Sidst i 1. time analyserer vi på ugens mange opsigtsvækkende politiske begivenheder og uddeler Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.

I 2. time stiller vi om til 'Festivalen For Den Politiske Sang' med Torben Steno som DJ. Vi skal tale om og høre udvalgte politiske sange med en gruppe folketingspolitikere: Søren Pind (V), Kim Christiansen,( DF) og Sofie Hæstorp Andersen (S).

I kan desværre ikke ringe ind i denne uge. Men giv endelig jeres mening til kende på Facebook: Cordua & Steno.

Hør hele  1. time  her  

Hør hele 2. time her

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  10 Comments

 1. Jens

  sagde den 14. juni 2012 kl. 07:28:

  “Folkemøde”??? Sidste år var deltagerne udelukkende politkere og journalister, der gik rundt og klappede hinanden på skuldrene, og bekræftede hinanden i egne fortræffeligheder.

 2. Jimmi Kristensen

  sagde den 15. juni 2012 kl. 12:05:

  Folket det er os, sådan tænker alle politikere, fagforeningsfolk, DJØFere, spindoktorer, journalister og administratorer mfl.
  Det er derfor det hele går sår galt, at man har valgt en isoleret ø i udkantsdanmark, som lokalitet, siger jo alt om at man ikke er interesseret i at møde det virkelige folk.

 3. Nielsen

  sagde den 15. juni 2012 kl. 22:46:

  1+2 – Lighten up, guys!

 4. Ole

  sagde den 16. juni 2012 kl. 16:56:

  Jarl kom tilbage til din blog vi tørster efter analyser af Venstres manglede vilje til skatteforhandlinger og folkeafstemning om skats stasibeføjelser.

 5. Thomas A

  sagde den 16. juni 2012 kl. 20:12:

  Lad os få nogle analyser – jeg savner dem…

 6. Kasper

  sagde den 17. juni 2012 kl. 13:06:

  Jeg kan godt lide at man har lagt et “folkemøde” stort set så isoleret fra folket som det overhovedet kan lade sig gøre. Det er svært ikke at have lidt sund foragt for ting som det her.

 7. Ole S.

  sagde den 17. juni 2012 kl. 18:34:

  Det er godt, at folkemødet er væk fra København, og ud blandt folket. Der er jo ikke overbefolket af scient. pol. -er og journalister på Bornholm. Jeg var der sidste år, men kan desværre ikke komme i år.

  Hvordan er det sammenlignet med sidste år?

  Det er fint at kunne mødes med topfolkene fra partierne og regeringen uden at skulle benytte journalister som formidlere. Man kan også selv stille de spørgsmål journalisterne ikke stiller.

 8. Jarl Cordua

  sagde den 17. juni 2012 kl. 20:52:

  Jeg er ked af det, men jeg har haft meget travlt. Man skal jo passe sit arbejde!

 9. Jens

  sagde den 18. juni 2012 kl. 08:14:

  “Der er jo ikke overbefolket af scient. pol. -er og journalister på Bornholm”

  I de dage “Folkemødet” finder sted har Bornholm klart landets højeste andel af scient. pol. -er og journalister.

 10. Ole S.

  sagde den 23. juni 2012 kl. 07:09:

  Ja, i de dage folkemødet foregår, er Bornholm overforsynet med scient. pol. er og journalister. Det ville også være tilfældet, hvis mødet blev holdt i Ribe, Svendborg, Frederikshavn etc. Det er meget vigtigt, at det bliver holdt langt fra en universitetsby. Jeg synes Bornholm er ideelt.

Bottom border