Kategorier

'Cordua & Steno' åbner Folkemødet

I hvert fald uofficielt. For vi tyvstarter allerede kl. 10 torsdag ved at sende direkte fra' Cigarkasse-studiet' i Skipperhuset nær Allinge Havn, hvor Radio 24Syv har hovedkvarter under Folkemødet.

Vi er så heldige at få borgmesteren for Bornholms Regionskommune Winni Grosbøll i studiet kl. 10 til en snak om arrangementet. Hvorfor i alverden laver man politisk festival på en vindblæst ø midt ude i Østersøen? Kl. 10.20 får vi besøg af præsidenten for KulturBornholm Carsten Seeger, Østermarie, som er en mand med mange meninger. Vi skal naturligvis diskutere Folkemødet og forventningerne til arrangementet.   Sidst i 1. time analyserer vi på ugens mange opsigtsvækkende politiske begivenheder og uddeler Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.

I 2. time stiller vi om til 'Festivalen For Den Politiske Sang' med Torben Steno som DJ. Vi skal tale om og høre udvalgte politiske sange med en gruppe folketingspolitikere: Søren Pind (V), Kim Christiansen,( DF) og Sofie Hæstorp Andersen (S).

I kan desværre ikke ringe ind i denne uge. Men giv endelig jeres mening til kende på Facebook: Cordua & Steno.

Hør hele  1. time  her  

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

10 kommentarer til “'Cordua & Steno' åbner Folkemødet”

“Folkemøde”??? Sidste år var deltagerne udelukkende politkere og journalister, der gik rundt og klappede hinanden på skuldrene, og bekræftede hinanden i egne fortræffeligheder.

Folket det er os, sådan tænker alle politikere, fagforeningsfolk, DJØFere, spindoktorer, journalister og administratorer mfl.
Det er derfor det hele går sår galt, at man har valgt en isoleret ø i udkantsdanmark, som lokalitet, siger jo alt om at man ikke er interesseret i at møde det virkelige folk.

Jarl kom tilbage til din blog vi tørster efter analyser af Venstres manglede vilje til skatteforhandlinger og folkeafstemning om skats stasibeføjelser.

Jeg kan godt lide at man har lagt et “folkemøde” stort set så isoleret fra folket som det overhovedet kan lade sig gøre. Det er svært ikke at have lidt sund foragt for ting som det her.

Det er godt, at folkemødet er væk fra København, og ud blandt folket. Der er jo ikke overbefolket af scient. pol. -er og journalister på Bornholm. Jeg var der sidste år, men kan desværre ikke komme i år.

Hvordan er det sammenlignet med sidste år?

Det er fint at kunne mødes med topfolkene fra partierne og regeringen uden at skulle benytte journalister som formidlere. Man kan også selv stille de spørgsmål journalisterne ikke stiller.

“Der er jo ikke overbefolket af scient. pol. -er og journalister på Bornholm”

I de dage “Folkemødet” finder sted har Bornholm klart landets højeste andel af scient. pol. -er og journalister.

Ja, i de dage folkemødet foregår, er Bornholm overforsynet med scient. pol. er og journalister. Det ville også være tilfældet, hvis mødet blev holdt i Ribe, Svendborg, Frederikshavn etc. Det er meget vigtigt, at det bliver holdt langt fra en universitetsby. Jeg synes Bornholm er ideelt.

Lukket for kommentarer.