Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Per Hækkerup i “Cordua & Steno”

Author icon

Skrevet af

Clock icon

juli 30, 2012

Comments icon

1 kommentar

I den sidste sommerudgave af 'Cordua & Steno”  på torsdag kl 10  på Radio 24Syv uddeler vi Folketingsæsonens Fidusbamse sammen med tidl. chefredaktør Bent Falbert.
Per Hækkerup var en markant politiker bl.a. som udenrigsminister i 60'erne. Vi sætter spot på hans politiske liv og levned i selskab med hans biograf forfatteren Nikolaj Bøgh.
I 2. time får vi besøg af forskningschef og økonom Torben Tranæs fra Rockwoolfonden, som har en fjern fortid som revolutionær gymnasiast. Til sidst skal vi tale om vælgerfantomet 'Blå Bjarne' den blå socialdemokratiske svingvælger, der afgør alle valg. Det sker sammen med to statskundskabsstuderende, der for nyligt har skrevet en opgave om emnet.

Hør hele 1. time her

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

    1 Comment

  1. Rasmus Kristensen

    sagde den 6. august 2012 kl. 12:25:

    Spændende program, synes det er sjovt nu hvor det er forproduceret, at Falbert taler om at SF må forlade regeringen snart, og programmet bliver sendt den dag Aage Frandsen vil have sit parti ud af regeringen. Et virkelig hårdt dilemma for partiet, på den ene side er det at være i regering det højeste man kan opnå som politiker og en kæmpe ære og værdighed for partiet. På den anden side kan jeg ikke komme i tanke om en eneste ting partiet har gjort, som gør regeringen mere rød end en SR regering med FØ som støttepartier ville have været. Og så længe Radikale er med i regeringen har jeg svært ved at se hvad SF kan få udover nogle pæne signaler og hensigtserklæringer – ikke noget der koster noget i hvert fald.

    Tak for et godt program jeg altid hører, ofte forskudt men den mulighed er jo også rar at have. Keep up the good work!

Bottom border