Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

DF, Ø og kontanthjælp i 'Cordua og Steno ” torsdag

Author icon

Skrevet af

Clock icon

august 8, 2012

Comments icon

2 kommentarer

Vi kommer ikke udenom at dvæle lidt ved stafetskiftet i DF. For at give os et kompetent modspil får vi kl. 10.05 besøg af en af landets mest erfarne og troværdige politiske analytikere Elisabet Svane, der også har skrevet en bog om Pia Kjærsgaard.
Enhedslisten har haft en sommer, hvor pressen har dyrket baglandets revolutionsidéer. Vi får ca. kl. 10.30 en snak om Liste Ø og rollen som støtteparti med hovedbestyrelsesmedlem Helge Bo Jensen.
I 2. time skal vi diskutere de konservatives forslag om at reducere kontanthjælpen for de 25-30 årige, der så i stedet skal have SU. Vi tager debatten med   MF Lennart Damsbo-Andersen fra S og Mai Henriksen MF for de konservative. Sidst, men ikke mindst skal i uddele ugens fidusbamse og snakke om den forestående politiske sæson.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  2 Comments

 1. Anders Hede

  sagde den 10. august 2012 kl. 11:45:

  Jarl, er dine egne kommentarer til dansk politik helt væk. Alle dine indlæg handler om det glimrende radioprogram.

  Men hvor får man sin dosis politisk analyse på skrift af Jarl Cordua som man var så forvænt med

 2. Jarl Cordua

  sagde den 13. august 2012 kl. 08:52:

  Jeg er ked af det Anders. Nu prøver jeg at gøre det godt igen!

Bottom border