Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

LA gik med i “knaldrødt budgetforlig” i København

Author icon

Skrevet af

Clock icon

september 26, 2012

Comments icon

5 kommentarer

De venstreorienterede partier på Københavns Rådhus  har udskreget budgetforliget, der for nyligt blev indgået mellem Ø, SF, S og  de radikale,  som 'knaldrødt'. Det kan dog ikke ses umiddelbart på indtægtssiden, da hverken skatteprocent, grundskyld eller nogle af de andre afgifter ændres i op ad gående retning. Faktisk har Liberal Alliance fået et par små indrømmelser, så enkelte afgifter falder. Men ser man på prioriteringen af udgifterne, så giver det bestemt mere mening at tale om et knaldrødt forlig.

Det og meget andet kan man læse i min allersidste klumme om livets gang på Københavns Rådhus. Jeg stopper nu efter fem års  tro tjeneste  med at skrive denne klumme for den gode lokalavis Bryggebladet. I  stedet vil jeg at hellige mig  hvervet som blogger om dansk politik her på sitet og som vært på debatprogrammet “Cordua & Steno” på Radio24Syv.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  5 Comments

 1. Sune V

  sagde den 26. september 2012 kl. 21:37:

  Tak for denne omgang. Det har været enorm spændende at læse noget om hvad der rent faktisk foregår på rådhuset i min by. Jeg håber Bryggebladet eller andre finder en værdig efterfølger.

 2. Niels C

  sagde den 26. september 2012 kl. 21:51:

  Jeg tror også os jyder kommer til at savne en dækning af Københavns ind imellem mere dunkle politiske sider, det rager jo også os.
  Øv.

 3. Anders J

  sagde den 27. september 2012 kl. 07:47:

  3. Øv, Jarl. Dit kildenetværk har givet nogle spændende insider-historier fra rådhuset, som du har formidlet på glimrende vis. Som indvåner i byen – og ikke mindst skatteyder – bliver de svære at undvære.

 4. Eskil Thuesen

  sagde den 27. september 2012 kl. 07:49:

  Også tak herfra, det har været både oplysende og underholdende.

 5. Ole Mikkelsen

  sagde den 27. september 2012 kl. 08:04:

  Et til tak fra mig. Et meget stort et. Det har været max spændende at følge med i livet på Råd’eren gennem din klumme. Flot sidste indlæg: Lige siden budgetforliget har jeg været nysgerrig efter, hvor LA dog gik med? Nu fik jeg et god forståelse for det. Tak!

Bottom border