Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Mens vi venter på folkeskolereformen…

Author icon

Skrevet af

Clock icon

oktober 2, 2012

Comments icon

Ingen kommentarer

I dag kl 12 står landets statsminister Helle Thorning-Schmidt på talerstolen for 2.gang  og åbner Folketinget. Tilsyneladende bliver en planlagt reform af folkeskolen det store slagnummer. Jeg tvivler på, det er noget, der får folk til at holde op med at følge dagpengeballaden, SF-nedsmeltningen og udsigten til flere jobs.

I dag i en kommentar  i ugeavisen “Kommunen” opsummerer jeg situationen for regeringen:

I de 12 måneder regeringen har siddet, er det kun lykkedes den i ganske få øjeblikke at komme i offensiven. Det er som regel sket i de tilfælde, hvor Venstre enten har kvajet sig '“ som under skattereformforhandlingerne '“ eller har ligget ned i forvejen '“ det vil sige når pressen skriver om møderne i Skattesagskommissionen. På alle andre tidspunkter hører vælgerne kun om utilfredshed i baglandet hos SF, fagbevægelsen der ikke vil være med til trepartsforhandlinger, det socialdemokratiske bagland, der afliver betalingsringen og så videre.

Læs hele kommentaren her.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border