Kategorier

Mens vi venter på folkeskolereformen…

I dag kl 12 står landets statsminister Helle Thorning-Schmidt på talerstolen for 2.gang  og åbner Folketinget. Tilsyneladende bliver en planlagt reform af folkeskolen det store slagnummer. Jeg tvivler på, det er noget, der får folk til at holde op med at følge dagpengeballaden, SF-nedsmeltningen og udsigten til flere jobs.

I dag i en kommentar  i ugeavisen “Kommunen” opsummerer jeg situationen for regeringen:

I de 12 måneder regeringen har siddet, er det kun lykkedes den i ganske få øjeblikke at komme i offensiven. Det er som regel sket i de tilfælde, hvor Venstre enten har kvajet sig '“ som under skattereformforhandlingerne '“ eller har ligget ned i forvejen '“ det vil sige når pressen skriver om møderne i Skattesagskommissionen. På alle andre tidspunkter hører vælgerne kun om utilfredshed i baglandet hos SF, fagbevægelsen der ikke vil være med til trepartsforhandlinger, det socialdemokratiske bagland, der afliver betalingsringen og så videre.

Læs hele kommentaren her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718