Kategorier

Kristian Thulesen Dahl i Cordua & Steno torsdag

Dansk Folkepartis nye formand Kristian Thulesen Dahl er gæst torsdag kl. 10.05 i 'Cordua & Steno' på Radio 24Syv.

Vi får også journalist Erik Holstein fra altinget.dk i studiet til at tale om den “magtudredningsrapport”, som mediet netop er udkommet med. Det er ca. kl 10.35.

Regeringen har foreslået en afskaffelse af værnepligten. Blå blok er splittet i spørgsmålet. Vi har en modstander af værnepligt Liberal Alliances partileder Anders Samuelsen og en tilhænger Dansk Folkepartis forsvarsordfører Marie Krarup i studiet til at debattere spørgsmålet kl. 11.05.

Kan lønmodtagerne tjene 3000 kr. på at sænke selskabsskatten til svensk niveau? Det hævder den borgerlige tænketank  Cepos i en ny analyse. Vi får en forklaring fra Cepos’ cheføkonom Mads Lundby Hansen ca. kl. 11.25. Og så skal vi naturligvis også uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.

Lytterne kan skrive ind med spørgsmål og kommentarer under udsendelsen på 'Cordua & Stenos' Facebookside.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

 

 


Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

2 kommentarer til “Kristian Thulesen Dahl i Cordua & Steno torsdag”

HTS’ spindoktor Noa Redington (af onde tunger kaldet “Goa”) får bundkarakter fra Christiansborgs journalister for sin pressehåndtering ifølge Altinget.dk

http://www.journalisten.dk/journalister-giver-noa-redington-bundkarakter

Det er ikke just breaking news.

Det er heller ikke overraskende, at Henrik Kjerrumgaard, Sten Kristensen (aka “Dukakis) og Martin Rossen ligger i top tre. De er alle kendetegnet ved en god forståelse for journalisters arbejdsvilkår, stor flid og udpræget social kompetence.

Vi får også Erik Holstein fra altinget.dk i studiet til at tale om den “magtudredningsrapport”, som mediet netop er udkommet med. Det er ca. kl 10.35.

Lukket for kommentarer.