Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Kristian Thulesen Dahl i Cordua & Steno torsdag

Author icon

Skrevet af

Clock icon

oktober 10, 2012

Comments icon

2 kommentarer

Dansk Folkepartis nye formand Kristian Thulesen Dahl er gæst torsdag kl. 10.05 i 'Cordua & Steno' på Radio 24Syv.

Vi får også journalist Erik Holstein fra altinget.dk i studiet til at tale om den “magtudredningsrapport”, som mediet netop er udkommet med. Det er ca. kl 10.35.

Regeringen har foreslået en afskaffelse af værnepligten. Blå blok er splittet i spørgsmålet. Vi har en modstander af værnepligt Liberal Alliances partileder Anders Samuelsen og en tilhænger Dansk Folkepartis forsvarsordfører Marie Krarup i studiet til at debattere spørgsmålet kl. 11.05.

Kan lønmodtagerne tjene 3000 kr. på at sænke selskabsskatten til svensk niveau? Det hævder den borgerlige tænketank  Cepos i en ny analyse. Vi får en forklaring fra Cepos’ cheføkonom Mads Lundby Hansen ca. kl. 11.25. Og så skal vi naturligvis også uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.

Lytterne kan skrive ind med spørgsmål og kommentarer under udsendelsen på 'Cordua & Stenos' Facebookside.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

 

 


Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

  2 Comments

 1. Jarl Cordua

  sagde den 10. oktober 2012 kl. 11:36:

  HTS’ spindoktor Noa Redington (af onde tunger kaldet “Goa”) får bundkarakter fra Christiansborgs journalister for sin pressehåndtering ifølge Altinget.dk

  http://www.journalisten.dk/journalister-giver-noa-redington-bundkarakter

  Det er ikke just breaking news.

  Det er heller ikke overraskende, at Henrik Kjerrumgaard, Sten Kristensen (aka “Dukakis) og Martin Rossen ligger i top tre. De er alle kendetegnet ved en god forståelse for journalisters arbejdsvilkår, stor flid og udpræget social kompetence.

 2. Jarl Cordua

  sagde den 10. oktober 2012 kl. 15:56:

  Vi får også Erik Holstein fra altinget.dk i studiet til at tale om den “magtudredningsrapport”, som mediet netop er udkommet med. Det er ca. kl 10.35.

Bottom border