Kategorier

Erhard Jacobsen i 'œCordua & Steno' torsdag

Torsdag i efterårsferien har vi kreeret en særlig menu til lytterne torsdag kl. 10 i Cordua & Steno på Radio 24Syv.

Vi skal tilbage i den politiske Danmarkshistorie for at tale om den navnkundige politiker fra 70'erne og 80'erne Erhard Jacobsen, der var stifter og leder af det nu hedengangne parti Centrumdemokaterne. Det gør vi i 1. time i selskab med journalist Jette Hvidtfeldt, der i sin tid hjalp Erhard Jacobsen med at skrive sine erindringer.

I sidste halvdel af 1. time har vi en samtale med den tidligere kommunist, lektor Jørgen Grimstrup, Viborg om, hvordan det er at være troende kommunist og mangeårigt medlem af DKP, for så langsomt, men sikkert at tvivle og til sidst vågne op og blankt erkende, at man tog grueligt fejl.

I hele 2 time disker vi op med et brag af en debat om Folkekirkens fremtid. Skal Folkekirken adskilles fra staten eller hvad? Vi får besøg af hele tre teologer til at diskutere emnet. Det er kirkeordførerne MF Christian Langballe fra DF og Pernille Vigsø Bagge fra SF samt lektor på Københavns Universitet Hans Raun Iversen.

Det er en båndet udsendelse, og derfor kan lytterne denne gang ikke skrive ind som de plejer under udsendelsen. Men skriv gerne kommentarer på vores Facebook-side med ris og ros.

Hør hele 1.time med bl.a. Erhard Jacobsen og Jørgen Grimstrup her

Hør hele 2. time   – en times debat om folkekirkens fremtid her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

4 kommentarer til “Erhard Jacobsen i 'œCordua & Steno' torsdag”

Min blog er ved at skifte udseende. Hav lidt tålmodighed med de ting, der ikke lige virker.

Jeg beklager de seneste dages problemer. Det skyldes at en server hos one har været nede forstår jeg. Irriterende for alle. Ikke mindst for læserne. Det skal jeg også beklage!

Henrik. Hvilke reklameflash? Der er et par google-reklamer. Det har der i øvrigt altid været. Jeg er glad for mit nye look.

Tillykke med det nye look, men kan du ændre skriftfarven, til en dybere tone(mere grå/sort)?

Det er relativt svært at læse lysegrå skrift på hvid baggrund frem for mørkegrå på hvid baggrund.

Lukket for kommentarer.