Kategorier

Adam Price & Th. Madsen-Mygdal i 'Cordua & Steno' torsdag

Thomas Madsen-Mygdal var statsminister I slutningen af 1920'erne, men hans regerings politik er stadig omdiskuteret. Fx fravalgte man i København at opkalde en vej efter venstremanden. Vi taler med cand. scient.pol. Jacob Christensen, der kender perioden indgående, om Madsen-Mygdal. Det er kl. 10 i “Cordua & Steno”  torsdag på Radio 24Syv.

Den borgerlige tænketank Cepos har haft stor succes med at uddanne en række yngre debattører bl.a. igennem et kursusforløb i 'frimarkedstænkning' på det såkaldte 'Cepos Universitet'. Vi har to tidligere kursister og fremtrædende borgerlige debattører, Mie Harder og Camilla-Dorthea Bundgaard, i studiet til en snak om, hvilken rolle kurset har spillet for dem. Det er ca. kl. 10.35.

Det går fremad med at integrere arbejdsmarkederne og nedbryde de mange barrierer i Øresundsregionen, men det går stadig for langsomt. Det mener Øresundskomitteens direktør Finn Lauritzen. Vi gør status over resultaterne siden i sommer og tager efterfølgende en debat med den ansvarlige minister på området Manu Sareen (R). Hør med i 2. time kl.11.00

Tusindkunstneren Adam Price er her, der og alle vegne. På søndag blænder DR op for 3. sæson af  hans dramaserie 'Borgen'. Vi tager en snak med Price om serien sidst i programmet.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Madsen-Mygdal-indslaget i 1.time  indgår i vores lille serie om markante personligheder i den politiske Danmarkshistorie. Læs og hør mere her.

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718