Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Martin Lidegaard og Niels Hausgaard i 'Cordua & Steno' torsdag

Author icon

Skrevet af

Clock icon

december 19, 2012

Comments icon

1 kommentar

DSB er i store problemer. Er privatiseringer af offentlige selskaber en løsning? Vi tager debatten mellem Benny Engelbrecht MF(S) og Ole Birk Olesen MF(LA) kl. 10.05 torsdag i Cordua & StenoRadio24Syv.

Kan du huske Farum-kommissionen? Det kostede kommissionen år og staten millioner kr. for at producere en diger rapport. Var der nogen, der læste den? Ja. Det gjorde tidl. chefredaktør på Ekstra Bladet,  Bent Falbert. Vi diskuterer Farum-kommissionen og  rapportens konklusioner med ham og fhv. MF(Ø) Line Barfoed k. 10.30

FNs klimakonference COP18 fusede vist ud i ingenting. Eller gjorde den? Vi får kl. 11.00 besøg af Klima- og energiminister Martin Lidegaard (R), hvor vi også skal tale lidt om dansk energipolitik.

Den nordjyske satiriker Niels Hausgaard har været medlem af den visionsgruppe, som regeringen tidligere i år nedsatte for, at den skulle sætte gang i debatten om Udkantsdanmark. Forleden afleverede gruppen sine visioner. Vi taler med Niels Hausgaard sidst i programmet.

Og så skal vi naturligvis uddele Ugens Fidusbamse. Har  I lyttere  spørgsmål eller kommentarerer til vores gæster så send dem til os via Cordua & Steno på Facebook.

Hør hele 1. time med Ugens Fidusbamse her.

Hør hele 2. time her.

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128

    1 Comment

  1. henrik hansen

    sagde den 21. december 2012 kl. 15:33:

    Ã…h for s…, jeg havde aldrig troet jeg skule høre om Gerhard- den tyske hyrdedreng igen og de meget korte bukser. Det var fanme sjovt

Bottom border