Kategorier

Martin Lidegaard og Niels Hausgaard i 'Cordua & Steno' torsdag

DSB er i store problemer. Er privatiseringer af offentlige selskaber en løsning? Vi tager debatten mellem Benny Engelbrecht MF(S) og Ole Birk Olesen MF(LA) kl. 10.05 torsdag i Cordua & StenoRadio24Syv.

Kan du huske Farum-kommissionen? Det kostede kommissionen år og staten millioner kr. for at producere en diger rapport. Var der nogen, der læste den? Ja. Det gjorde tidl. chefredaktør på Ekstra Bladet,  Bent Falbert. Vi diskuterer Farum-kommissionen og  rapportens konklusioner med ham og fhv. MF(Ø) Line Barfoed k. 10.30

FNs klimakonference COP18 fusede vist ud i ingenting. Eller gjorde den? Vi får kl. 11.00 besøg af Klima- og energiminister Martin Lidegaard (R), hvor vi også skal tale lidt om dansk energipolitik.

Den nordjyske satiriker Niels Hausgaard har været medlem af den visionsgruppe, som regeringen tidligere i år nedsatte for, at den skulle sætte gang i debatten om Udkantsdanmark. Forleden afleverede gruppen sine visioner. Vi taler med Niels Hausgaard sidst i programmet.

Og så skal vi naturligvis uddele Ugens Fidusbamse. Har  I lyttere  spørgsmål eller kommentarerer til vores gæster så send dem til os via Cordua & Steno på Facebook.

Hør hele 1. time med Ugens Fidusbamse her.

Hør hele 2. time her.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

En kommentar til “Martin Lidegaard og Niels Hausgaard i 'Cordua & Steno' torsdag”

Ã…h for s…, jeg havde aldrig troet jeg skule høre om Gerhard- den tyske hyrdedreng igen og de meget korte bukser. Det var fanme sjovt

Lukket for kommentarer.