Kategorier

Ingen forsvarer regeringen

Socialdemokraternes politiske ordfører Magnus Heunicke virker på alle måder som en presset mand, som er sat på en umulig mission. Hver dag skal han forsøge at sælge regeringens resultater på den politiske børs, og det går på alle måder trægt med salget. Som et Jehovas Vidne på en kold og regnfuld dag står han som oftest ensom tilbage i det håbløse forsøg på at overbevise de få forbipasserende vælgere om Rigets sande tilstand og den nødvendige politik, der må føres. Regeringen er stort set uden venner og folk, der forsvarer den. Og spørger man socialdemokrater, så er kursen sat direkte mod katastrofen.

Læs min kommentar i denne uges udgave af “Kommunen”

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718