Kategorier

Grønland, liberalismens sejrsgang og Annette Heick i “Cordua & Steno” torsdag

Hver 10. unge vil i dag stemme på Liberal Alliance. Debat mellem Radikal Ungdoms formand Ditte Søndergaard og LAU-formand i København Steffen Bach om, hvorfor unge stemmer mere liberalt. Det er kl 10.05 i Cordua og StenoRadio24Syv.

På venstrefløjen ser man med gru på, at de liberale økonomiske idéer   – den såkaldte “nyliberalisme” – tilsyneladende vinder frem over alt. Vi får David Budtz Pedersen i studiet, der forleden i en artikel i Information kaldte nyliberalismen “et tværgående idekompleks, med ét grundtræk: Vi skal handle i stedet for at snakke; og det, vi skal handle efter, er det, der skaber mest vækst og konkurrence '“ ligegyldigt hvordan.” Det er ca. kl. 10.30.

  Annette Heick har på forskellig vis været en del af underholdningsbranchen i mange år. Hun er også brevkasseredaktør og politisk interesseret med holdninger til mange ting. Hør hvad Heick har på hjertet i 2. time kl. 11.05

Grønland går til landstingsvalg på tirsdag. Lederen af Siumut, de grønlandske socialdemokrater, opfordrer nu til, at Grønland forlader Rigsfællesskabet. Hvad betyder det.

Vi tager debatten mellem SFs Steen Gade og Per Stig Møller fra K. Undervejs får vi en status på valgkampen fra 24Syvs udsendte medarbejder Karen Albertsen.

Husk at du kan skrive ind til programmet med kommentarer og spørgsmål samt give dit bud på, hvem der bør modtage Ugens Fidusbamse via Facebook Cordua & Steno.

Hør hele 1. time med Ugens Fidusbamse her

Hør hele 2. time bl.a. med Annette   Heick her

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718