Kategorier

Erik Eriksen, Keynes og Poul Erik Skov i “Cordua og Steno” torsdag

Venstres statsminister Erik Eriksen fik vedtaget vores seneste grundlov. Hvem var han, og hvad fik han i øvrigt udrettet i sit lange politiske liv? Det taler vi mere om med Ekstra Bladets tidl.chefredaktør Bent Falbert i 1. time af “Cordua & Steno” torsdag kl. 10.05 på Radio 24Syv.

Poul Erik Skov Christensen er en markant formand for fagforeningen 3F med mange meninger. Vi taler med ham om regeringens vækstplan, fagforeningernes rolle i samfundet og den stærkt omtalte konflikt mod Restaurant Vejlegaarden.

John Maynard Keynes er den mest indflydelsesrige økonom det 20. århundrede. Vi taler mere om ham og hans idéer med landets fremmeste Keynes-ekspert, professor Jesper Jespersen fra RUC. Det er først i 2. time.

Bent Vinn Nielsen, kendt fra bl.a. klummen “Vinn og Skæv” i Information, er forfatter bosiddende i Nykøbing Falster. Vi tager en snak med ham om livet i Udkantsdanmark, politik m.m. sidst i programmet.

Da det er en optaget udsendelse, kan lytterne ikke skrive ind under udsendelsen, men vi læser gerne alle jeres kommentarer på Cordua & Stenos Facebookside.

Hør hele 1. time med Bent Falbert om Erik Eriksen og Poul Erik Skov Christensen her

Hør hele 2. time med Jesper Jespersen om John Maynard Keynes og Bent Vinn her

Hør tidligere udsendelser med historiens markante danske politikere her.

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718