Kategorier

Bertel og Manu om Nordisk Råd samt Jess Myrthu i Cordua & Steno torsdag

Torsdag er det Dybbøl-dag. Det markerer vi Cordua & StenoRadio 24Syv fra kl. 10.05, hvor vi også uddeler Ugens Fidusbamse.    

Rigsstatistiker Jan Plovsing har netop udgivet en meget aktuel bog med titlen “Velfærdsstaten og dens udfordringer”. Han er gæst hos os kl 10.30

Jess Myrthu var i mange år toprådgiver mht. kommunikation for erhvervslivet. Nu vil han i en moden alder i Europa-Parlamentet for Venstre. Myrthu er gæst i 2. time kl. 11.05.

Nordisk Råd? Er det ikke noget, der hører til på museum? Nej. Ifølge Ministeren for nordisk samarbejde Manu Sareen (R) og formanden for Nordisk Råds danske delegation Bertel Haarder MF(V), så er der kommet gang i det nordiske samarbejde blandt andet på områder som landenes forsvar og når det gælder om at nedbryde de stadigvæk betydelige barrierer mellem landenes arbejdsmarkeder.   Sareen og Haarder er gæster kl. 11.30

Har man spørgsmål eller kommentarer til gæsterne så skriv gerne nu til os på Cordua & Stenos Facebookside.

Hør hele 1. time bl.a. med Jan Plovsing her

Hør hele 2. time med Jess Myrthu, Manu Sareen og Bertel Haarder her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718