Kategorier

Mikkelsen om Thatcher, Jonas Dahl, Kraka og indkomstulighed samt dansk energipolitik i 'Cordua & Steno' torsdag

Margaret Thatcher døde i denne uge, og vi får besøg af tidl. minister (K) Brian Mikkelsen til en samtale om Jernladyen, hendes tid og betydning også for danske konservative. Det er kl.10.05 i Cordua & StenoRadio 24Syv.

Giver det overhovedet mening og har det nogen effekt på verdens miljø, at Danmark fører en offensiv energi- og klimapolitik, som i hvert fald på kort sigt hæmmer vores virksomheders konkurrenceevne? Debat mellem Michael Minter fra den grønne tænketank Concito og Martin Ã…gerup fra den borgerlige tænketank Cepos. Det er kl. 10.30.

Kraka er en ny uafhængig tænketank, der blander sig i den offentlige debat. For nylig fremkom Kraka med en artikel om ulighed, der siden 70'erne er steget i Vesten og især i USA. Og det er ikke nødvendigvis af det onde, skrev tænketanken for nylig i en analyse. Vi får besøg af Krakas forskningschef Esben Schultz først i 2. time kl. 11.05.

Regeringspartiet SF er trængt i meningsmålingerne, men sidder fortsat med i regeringen. Nu venter nye prøvelser formentlig forude bl.a. hvis/når der kommer et regeringsindgreb i lærerkonflikten. Jonas Dahl er gæst kl. 11.30.

Undervejs skal vi også have uddelt Ugens Fidusbamse til en værdig kandidat, og vi modtager gerne forslag fra lytterne. Man er også meget velkommen til at stille spørgsmål og komme med kommentarer til vores gæster før og under udsendelsen via vores Facebookside Cordua & Steno.

Hør hele 1. time bl.a. med Brian Mikkelsen om Thatcher her

Hør hele 2. time bla.. med Jonas Dahl SF her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718