Kategorier

Henrik Dam og Morten Helveg i 'Cordua & Steno' torsdag

Knapt er lærerlockouten overstået, før at politikerne kaster sig over at forhandle en folkeskolereform. Normalt står V og K skulder ved skulder, men ikke i denne sag. Debat mellem uddannelsesordfører fra K, Vivi Kier og Venstres Peter Juel-Jensen i 1. time af torsdagens udgave af 'Cordua & Steno'Radio24Syv.

Morten Helveg Petersen forlod Christiansborg for et job i organisationsverdenen. Nu gør han comeback i dansk politik som sandsynlig spidskandidat for de radikale ved det kommende Europaparlamentsvalg til næste sommer.   Mød ham først i 2. time.

Transportminister Henrik Dam Kristensen er en af regeringens forholdsvis populære ministre på en vanskelig post. Han har formået at lave trafikpolitiske aftaler både med Enhedslisten og Dansk Folkeparti. Han er gæst Kl. 11.30.

Og inden da skal vi også dvæle lidt ved efterdønningerne af onsdagens 1.maj-demonstrationer og uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.

Hør 1. time med reportage fra Fælledparken, Ugens Fidusbamse og debat om folkeskolen her

Hør 2. time med Morten Helveg Petersen og Henrik Dam Kristensen her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718