Kategorier

'Cordua & Steno' i Berlin

I denne særlige Kristi Himmelfartsdagsudgave af 'Cordua & Steno'Radio 24Syv er værterne taget til Berlin for at tale med en række indsigtsfulde mennesker om, hvad der rører sig politisk i Tyskland netop nu og forud for forbundsdagsvalget til september.

I 1. time kl. 10 taler vi med ministerråd Poul Scheuer på den danske ambassade i Berlin om tysk økonomi og arbejdsmarkedsforhold, der også spiller en stor rolle i den danske debat.

Siden tager vi på café ved Käthe Kollwitzplatz i Prenzlauerberg for at få en snak og en øl med en dansktalende tidligere DDR-borger og SED-medlem om tiden før og nu efter Murens Fald.

Og så skal vi også høre lidt om Torben Stenos fortid som politisk aktivist i Berlin.

I 2. time kl. 11 er vi med ved grundlæggelsen af et nyt Euro-skeptisk parti 'Alternative für Deutschland' (AfD).

Sidst, men ikke mindst, har vi et længere interview med den tidligere toppolitiker Karsten Voigt, som i firserne var SPDs udenrigsordfører, og som foruden at tale dansk kender til danske politiske forhold, også vil give en analyse af Tysklands styrkede position i Europa og af de dansk-tyske forhold.

Hør hele 1. time her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718