Kategorier

Lars Barfoed i 'Cordua & Steno' torsdag

“Danmark i Krig” er en ny bog om nyere dansk forsvars- og sikkerhedspolitik, hvor en af bidragyderne er Peter Viggo Jakobsen, der er lektor på Forsvarsakademiet. Vi tager en samtale med ham om bogens tema og aktuel dansk forsvarspolitik i øvrigt. Det er kl. 10.05 torsdag i 'Cordua & Steno'Radio 24Syv.

De konservatives formand, Lars Barfoed har travlt med at markere det lille tidligere regeringsparti. P.t. ligger man lidt under valgresultatet, men tendensen i meningsmålingerne er positiv. Han er gæst kl. 10.30.

Folketingsåret går på hæld, og der sker en masse i dansk politik netop nu. Vi samler op og kommenterer det hele fra kl. 11.05, hvor vi også skal uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.

Kunstnere er som tommelfingerregel venstreorienterede. Men sådan er det ikke med billedkunstneren Elmer. Hør hvem han stemmer på og hele vores samtale med ham kl. 11.30.

Hør hele 1. time med Peter Viggo Jakobsen og Lars Barfoed her

Hør hele 2. time med Ugens Fidusbamse og billedkunstneren Elmer her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718