Kategorier

Lars Løkke i 'Cordua & Steno' torsdag

Ytringsfrihed – også med hensyn til at krænke andres religiøse følelser, Ja, det er en forudsætning for religionsfrihed. Men hvorfor render Vesten så rundt og undskylder for fx karikaturtegninger af profeten Mohammed? Det har chefjurist hos Cepos Jacob Mchangama  lavet en engelsksproget film om. Mød ham kl. 10.05 i 'Cordua & Steno'Radio 24Syv

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen rider på en meningsmålingsbølge. Hver 3. dansker vil lige nu stemme på Venstre. Men hvad vil han egentlig med magten? Løkke er gæst  i studiet kl. 10.30.

Folkeskolen er i disse dage under revision. Filosoffen Peter Kemp mener, at den danske folkeskole skal efterstræbe et pædagogisk ideal, hvor eleverne skal være verdensborgere, og hvor vores kulturelle arv sættes i forhold til de udfordringer, vi møder fra en økonomisk globalisering, en nødvendig bæredygtighed i produktionen, der forsøger at lukke øjnene for globaliseringen. Mød ham først i 2. time.

Fyr Villy Søvndal! Det skriver tidl. landsformand for Europabevægelsen og menig Socialdemokrat Erik Boel i Berlingske onsdag. Udenrigsministeren er ude af stand til at levere en vision for dansk udenrigspolitik. Hør med kl. 11.40.

Undervejs skal vi også have uddelt Ugens Fidusbamse og vendt den aktuelle politiske situation. Har du spørgsmål eller kommentarer til programmet og vores gæster så skriv til os via Facebookside Cordua & Steno.

Hør hele 1. time med Jacob Mchangama og Lars Løkke her

Hør hele 2. time med Peter Kemp, Ugens Fidusbamse og Erik Boel her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718