Kategorier

Find Festen på Folkemødet

Folkemødet på Bornholm er lige om lidt. Det er meningsdannernes Roskilde Festival med et overflødighedshorn af store og små arrangementer, hvor man kan komme helt tæt på politikere, klogeåger og alle dem, man ser på TV2 News eller DR2. Men hvis du ikke har været afsted de andre år, men rigtig gerne vil komme alle de rigtige steder med de rigtige mennesker og den rigtige viden, er her en vejledning i at bluffe dig igennem som fiks Folkemøde-veteran. Så læs hele Blufferens guide til Folkemødet, som jeg skriver  for K-folkets foretrukne vandhul Kforum.

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718