Kategorier

Astrid Krag, Folkemøde og Festivalen For Den Politiske Sang II i Cordua & Steno torsdag

Folkemødet i Allinge på Bornholm står for døren. Torsdag løber den  tredje udgave af den politiske festival ad stablen. Vi har et interview med  Bornholms borgmester  Winni Grosbøll i starten af 1. time af denne uges  udgave af Cordua & Steno” på Radio24 Syv.

Der er ballade med lægerne og i det hele taget er der pres på  sundhedssystemet i disse år fra politikere og borgere. Regeringen vil have  mere lighed i de forskellige socialgruppers sundhed. Hør med, når vi får  besøg af Sundhedsminister Astrid Krag kl. 10.20. Sidst i denne time skal  uddele Ugen Fidusbamse til en værdig modtager.
I 2. time afholder vi den 2. udgave af 'Festivalen For Den Politiske  Sang' forud for Folkemødet på Bornholm, hvor vi spiller eller synger og  ikke mindst kommenterer vores gæsters medbragte politiske musik. Det sker  i selskab med Folkemødets Gudfader Venstre Bertel Haarder, SFs Pernille Vigsø Bagge og den tidligere bassist i det legendariske 70'er band Røde Mor, Finn Sørensen, der i dag er MF for Enhedslisten.

Hør hele 1. time med Astrid Krag og Ugens Fidusbamse her  

Hør hele 2. time med “Festivalen for den Politiske sang” her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718