Kategorier

Messerschmidt, racismeparagraf og ny tysk regering i Cordua & Steno

Mere end to måneder efter det afholdte forbundsdagsvalg ser det nu ud til, at en ny tysk regering er i støbeskeen. Vi får Lykke Friis i studiet til at forklare os, hvad den store koalition mellem SPD og CDU/CSU vil, og hvilke personer, der skal besætte ministerposterne i Angela Merkels nye regering?   Det bliver midt i 1. time af – Danmarks mest tyskvenlige radioprogram '“ Cordua & Steno, som sendes hver torsdag på Radio24Syv mellem kl. 10-12.

Er tiden ikke snart kommet til, at vi afskaffer racismeparagraffen (Straffelovens  §266B)? Det mener Venstre. Debat mellem Venstres retsordfører Karsten Lauritzen og de radikales retsordfører Jeppe Mikkelsen. Det er først i 2. time.

MEP (DF) Morten Messerschmidt er her og der og allevegne. I denne uge har han søgt nyt job hos industriens nye EU-venlige tænketank, og han er også aktuel med en ny kritisk bog om “EU-domstolen og dens aktivisme”. Messerschmidt er gæst kl. 11.30

Vi skal også vende den seneste uge i dansk politik og uddele Ugens Fidusbamse. Har du en kommentar eller et spørgsmål eller en kandidat til Ugens Fidusbamse, så skriv til os på vores Facebook-side Cordua & Steno.

Husk at programmet – og alle tidligere programmer – kan podcastes kort efter at de er sendt på www.radio24syv.dk/programmer/cordua-steno/

Hør hele 1. time med bl.a. Lykke Friis  her

Hør hele 2. time med bl.a. Morten Messerschmidt her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718