Kategorier

Regeringsrokade, Bismarck-pris, Willy Brandt i Cordua & Steno torsdag

Vi bruger det meste af sendetiden på regeringsrokaden og ministerstormene som i denne uge har præget dansk politik. I udsendelsen medvirker Radio24Syvs   politiske kommentator Jesper Termansen og Troels Mylenberg fra Fyens Amts Avis.

Manden, der faldt på knæ i Warszawa og indvarslede tøbruddet med sin 'østpolitik', og blev den første socialdemokratiske forbundskansler, Willy Brandt, ville næste tirsdag (18.12) være blevet 100 år. I 1. time ser vi tilbage på hans lange og dramatiske liv i selskab med professor Per Øhrgaard.

Som varslet uddeler vi Cordua & Stenos nyindstiftede 'Bismarck-pris' til en nulevende dansk politiker, der har vist evner udi realpolitikken. Vi modtager gerne kandidater.

Og selvfølgelig skal vi sædvanen tro også uddele Ugens Fidusbamse. Har I – lytterne – en kandidat eller kommentarer og spørgsmål til vores gæster, så skriv til os på 'Facebook – Cordua & Steno'.  

Hør 1. time om ministerrokaden og Willy Brandt her

Hør 2. time med Jesper Termansen, Mylenberg og Bismarck-prisen her  

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718