Kategorier

Lidegaard om Jens Otto Krag i Cordua & Stenos Nytårsspecial

I 2014 ville den mest markante 'samfundssnedker' i nyere Danmarkshistorie, Jens Otto Krag, være fyldt 100 år. Det markerer vi ved at invitere Politikens chefredaktør Bo Lidegaard i studiet til en samtale om den socialdemokratiske statsministers liv og betydning. Det er torsdag kl 10.05 i Cordua & StenoRadio 24Syv.

Benjamin Koppel er en fremtrædende jazzmusiker og ud af den musikalsk særdeles talentfulde Koppel-familie. Han lægger i øvrigt ikke skjul på sin politiske interesse og ståsted, og det taler vi med Koppel om i 2.time

Al politisk nytænkning, idéskabelse og samtale er ved at dø på grund af tidens krav om at al politik skal være konkret for at blive taget alvorligt. Det mener cand. mag. Jan Mainz Hansen, der er   forfatter til en ny bog 'Kan du være mere konkret?' '“ om samtalens død i dansk politik. Det er sidst i 2. time.

Hør med i Cordua & Steno kl. 10-12 hvor torsdag på Radio 24Syv.

Hør 1. time med Bo Lidegaard om J.O. Krag her  

Hør 2. time med Benjamin Koppel mv. her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718