Kategorier

Krav om færre studerende, lejebolig-debat og Michael Ziegler i Cordua & Steno torsdag

Hvad er konservativ politik i 2014? Flere steder i landet stod det efter kommunalvalget tilstrækkeligt klart for vælgerne, som også fandt politikken attraktiv, i det partiet faktisk fik et relativt godt valg. Eller skyldes vælgersuccessen alene konservative enkeltpersoners daglige indsats ude i kommunerne? Det taler vi mere om med Høje Taastrups konservative borgmester Michael Ziegler. Han er gæst i Cordua & Steno fra kl. 10.05 torsdag på Radio24Syv.

-Der bliver optaget for mange studerende på universiteterne, og de har ikke de fornødne faglige forudsætninger, og derfor bliver uddannelserne og dermed også kandidaterne dårligere. Det skrev lektor Steen Laugesen Hansen, Københavns Universitet for nylig i et avisindlæg. Det er først i 2. time.

Berlingske har i en række artikler dokumenteret, at der er store uhensigtsmæssigheder ved den nuværende – oprindeligt midlertidige – lovgivning på boligudlejningsområdet fra 1939. Regeringen har ingen planer om at ændre lovgivningen, men det vil Liberal Alliance til gengæld gerne. Debat mellem boligordførerne Eigil Andersen SF og Ole Birk Olesen fra LA. Det er kl. 11.30.

Undervejs skal vi også have vendt det sidst i dansk politik – blandt andet den bizarre Christiania-sag, der nu involverer Statsministeriet – og uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.

Hør 1. time med Michael Ziegler og Ugens fidusbamse her

Hør 2.time bl.a. med debat om boligudlejningslovgivningen her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718