Jarls blog

Uafhængig liberal blog om dansk politik

Krav om færre studerende, lejebolig-debat og Michael Ziegler i Cordua & Steno torsdag

Author icon

Skrevet af

Clock icon

januar 15, 2014

Comments icon

Ingen kommentarer

Hvad er konservativ politik i 2014? Flere steder i landet stod det efter kommunalvalget tilstrækkeligt klart for vælgerne, som også fandt politikken attraktiv, i det partiet faktisk fik et relativt godt valg. Eller skyldes vælgersuccessen alene konservative enkeltpersoners daglige indsats ude i kommunerne? Det taler vi mere om med Høje Taastrups konservative borgmester Michael Ziegler. Han er gæst i Cordua & Steno fra kl. 10.05 torsdag på Radio24Syv.

-Der bliver optaget for mange studerende på universiteterne, og de har ikke de fornødne faglige forudsætninger, og derfor bliver uddannelserne og dermed også kandidaterne dårligere. Det skrev lektor Steen Laugesen Hansen, Københavns Universitet for nylig i et avisindlæg. Det er først i 2. time.

Berlingske har i en række artikler dokumenteret, at der er store uhensigtsmæssigheder ved den nuværende – oprindeligt midlertidige – lovgivning på boligudlejningsområdet fra 1939. Regeringen har ingen planer om at ændre lovgivningen, men det vil Liberal Alliance til gengæld gerne. Debat mellem boligordførerne Eigil Andersen SF og Ole Birk Olesen fra LA. Det er kl. 11.30.

Undervejs skal vi også have vendt det sidst i dansk politik – blandt andet den bizarre Christiania-sag, der nu involverer Statsministeriet – og uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager.

Hør 1. time med Michael Ziegler og Ugens fidusbamse her

Hør 2.time bl.a. med debat om boligudlejningslovgivningen her

Om forfatteren

Jarl Cordua cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske program "Cordua & Steno", der sendes hver torsdag kl 10-12 på Radio 24Syv. Indehaver af Jarls Blog siden 2006. Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup. Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 2663 4128
Bottom border