Kategorier

Koch-rapport, ballade i grønlandsk politik og hvor bliver væksten af? I Cordua Steno torsdag

Koch-rapportens forslag til en ny arbejdsmarkedspolitik er offentliggjort. Hvad siger regeringspartiet de radikale og de mulige forligspartnere i Venstre? Debat mellem Nadeem Farooq (RV), Christian Juhl, EL og Hans Andersen (V). Det er kl 10.05 i Cordua & StenoRadio24Syv.

Der er tilsyneladende ingen grænser for de politisk korrekte svenskeres opfattelse af, hvor racistisk Danmark er. Nu går det ud over Politikens ellers så pæne litteraturredaktør Jes Stein Petersen, som får læst og påskrevet, fordi han har ulejliget sig med at skrive en artikel i en svensk avis om fænomenet Yahia Hassan. Hvad sker der lige i broderlandet? Ingen uge uden uddeling af Ugens Fidusbamse og Ugens skøre politiske idé hentet fra den anden side af Øresund.

Regeringens økonomiske ministre har messet det længe. Senest har statsministeren i sin nytårstale forsøgt at fremmane det. Men hvornår kommer den økonomiske vækst? Tjah. Økonomerne har svært ved at få øje på den. Debat om det udeblevne opsving mellem økonomerne tidl. professor, CBS, og fhv. vismand Niels Blomgren-Hansen og direktør Lars Andersen, fra Arbejderbevægelsens erhvervsråd. Det er 1. i 2. time.

Der er grøde i grønlandsk politik. Regeringens flertal er formindsket, adskillige departementschefer skiftes ud, anklager om nepotisme hænger i luften og nye partier opstår. Vi får en snak om det med politisk kommentator, tidl. landstyremedlem (minister), fhv. landstingsmedlem, men nuværende tandlæge i Græsted, Palle Christiansen. Det er kl. 11.30.

Hør hele 1. time med Ugens Fidusbamse  her

Hør hele 2. time her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718