Kategorier

Bent Jensen, Christine Antorini og Maja Panduro i Cordua & Steno torsdag

Undervisningsminister Christine Antorini (S) har lige forhandlet en stor erhvervsskolereform i hus og et bredt flertal står bag. Nu skal erhvervsskolerne gøres mere attraktive. Hør mere om det, når undervisningsministeren kommer forbi, hvor vi også skal tale om folkeskolens fremtid. Det er kl. 10.05 i 'Cordua & Steno'Radio24Syv.

Posten som Socialdemokraternes politiske ordfører er et springbræt til ministerbænkene, men det er ikke et let job, når man skal forklare, hvorfor S for tiden i meningsmålingerne er henvist til at være Folketingets 3. største parti. Maja Panduro er ny på posten, som den der frem mod valget skal lede generalangrebene på Venstre og Dansk Folkeparti. Mød hende kl 11.05.

Historikeren Bent Jensen barslede tirsdag med sit længe ventede mammutværk i to bind 'Ulve, får og vogtere '“ Danmark under den kolde krig 1945-1991', og ikke overraskende deler vandene sig, når det gælder vurderingen af værket. De borgerlige aviser er ovenud begejstrede og taler om, at det er VÆRKET om den kolde krig, mens man i den røde lejr rynker på næsen, og kalder bogen for 'et partsindlæg'. Mød Bent Jensen til en snak om Danmark under den kolde krig, om bogen og kritikernes modtagelse. Det er kl 11.30

Husk at vi også skal uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager og så kan I lyttere skrive ind med forslag og kommentarer og spørgsmål til vores gæster før, under udsendelsen på Cordua & Stenos facebookside.  Hør med hver torsdag mellem kl. 10-12 på Radio24Syv.

Hør hele 1. time med Christine Antorini og Ugens Fidusbamse her

Hør hele 2. time med Maja Panduro og Bent Jensen her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718