Kategorier

Tankegangen i Kreml, Cepos 10 år og økonomisk krigsførelse i Cordua & Steno torsdag

Krim har – i ly af russiske soldaters geværpiber – nu løsrevet sig fra Ukraine. Vesten står magtesløse tilbage. Ingen taler om militær invention. De eneste sabler, der rasles med i skabet, er de økonomiske sabler. Men hvilke midler er i det hele taget så effektive at de vil gøre indtryk på Vladimir Putin, og risikerer de ikke også at skade de vestlige lande? Det har dagbladet Børsens økonomiske redaktør Thomas Bernt Henriksen et bud på.

Hvordan tænker man i Kreml i magtens centrum i kredsen omkring Putin? Det taler vi om med den tidligere Moskva-korrespondent Samuel Rachlin. Det er kl. 10.30.

Tirsdag i denne uge kunne den borgerligt-liberale tænketank Cepos fejre sin 10-års fødselsdag. Vi får Cepos' direktør  Martin Ã…gerup  i studiet til en snak om, hvad vi kan bruge tænketanke som Cepos til.

Vi får også en telefon igennem til transportminister Magnus Heunicke (S) for at høre ham om, hvad han vil gøre for at rette op på DSBs elendige service.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores gæster eller et bud på en modtager af Ugens Fidusbamse, så skriv til os på vores Facebook-side Cordua&Steno. Hør med på Radio 24Syv hver torsdag mellem kl. 10-12.

Hør hele 1. time med Thomas Bernt Henriksen og Samuel Rachlin om Putin her

Hør hele 2. time med Martin Ã…gerup og Magnus Heunicke her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718