Kategorier

Nick Hækkerup, Ulla Tørnæs og Natos fremtid efter Ukraine i Cordua & Steno torsdag

Sundhedsminister Nick Hækkerup (S) vil gøre op med lighedsprincippet i servicen, sådan at kortuddannede grupper som er overrepræsenterede i statistikkerne over kroniske sygdomme, får flere ressourcer, mens andre grupper må klare sig for færre.

Vi taler med Nick Hækkerup om hans sundhedsvisioner og om aktuelle problemer i dansk sundhedspolitik. Det er i 1. time i Cordua & Steno torsdag mellem kl. 10-12 på Radio24Syv.

Ruslands anneksion af Krim og den efterfølgende spænding ved grænsen til Ukraine har givet Nato en ny rolle at spille. Vi analyserer den aktuelle situation og Natos fremtidsmuligheder med seniorforsker Henrik Breitenbauch fra Center for Militære Studier, institut for Statskundskab på Københavns Universitet.

Tidligere undervisningsminister Ulla Tørnæs ville ved kommunalvalget i november være borgmester i Holstebro. Men Vælgerne ville det anderledes. I stedet er hun nu Venstres spidskandidat til Europa-Parlamentet. Mød Tørnæs i 2. time af programmet.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores gæster, så skriv til os på Cordua & Stenos Facebookside. Også hvis du har en kandidat til Ugens Fidusbamse.

Hør hele 1. time med Fidusbamsen og Nick Hækkerup her

Hør hele 2. time Ulla Tørnæs og Henrik Breitenbauch her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718