Kategorier

Landbrug og klima, politisk folkekirke og Jeppe Kofod i Cordua & Steno torsdag

Vi skal holde op med at spise bøffer, hvis vi skal redde klimaet, lyder det i debatten på baggrund af FNs dystre klimarapport. Hos Landbrug & Fødevarer kører man ellers TV-reklamespots om, at fremtiden faktisk ikke længere ser så sort ud bl.a. på baggrund af landbrugserhvervenes landvindinger gennem forskning. Vi har  Leif Nielsen, økonom og kommunikationschef i Landbrug og Fødevarer i studiet til en snak om landbrug og klima, og hvorfor det ikke bliver nødvendigt at slagte køerne. Luk op for Cordua & Steno på Radio24Syv torsdag mellem kl. 10-12.

Regeringen foreslår nu, at Folkekirken skal have en et centralt styrende organ for Folkekirken, der indebærer at nogen kan udtale sig på folkekirkens vegne. 'Den mest radikale ændring af Folkekirken siden reformationen', siger modstanderne. 'Tiltrængt modernisering' lyder det fra tilhængerne. Debat om kirkens fremtid som mulig aktiv deltager i den politiske debat mellem Christian Langballe fra Dansk Folkeparti og formand for Landsforeningen af Menighedsråd Inge Lise Pedersen.

Jeppe Kofod er Socialdemokraternes spidskandidat til Europa-Parlamentsvalget den 25. maj. Han er gæst sidst i programmet.

Husk at man kan skrive til os på Facebookside Cordua & Steno med forslag til emner og kommentarer samt hvis man har et bud på en værdig modtager af Ugens Fidusbamse.

Hør 1. time med Ugens Fidusbamse og Leif Nielsen, Landbrug&Fødevarer her

Hør 2. time med debat om Kirkeråd og siden Jeppe Kofod  her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718