Kategorier

Bendtsen, bilafgifter, studerendes kompetencer og magten tilbage til Folketinget i Cordua & Steno torsdag

Det betyder ikke så meget, at studerende har problemer med at læse og skrive. Det vigtigste er, at de kan argumentere og analysere. Det mener den nye rektor på Roskilde Universitet (tidl. RUC) Hanne Leth Andersen. Vi taler med hende i 1. time af Cordua & Steno torsdag på Radio24Syv.

Hvis man helt fjerner registreringsafgiften på biler, koster det statskassen et tab på 14,5 mia. kroner. Men reelt er tabet kun 6,7 mia. kroner, viser en ny rapport Skatteministeriet. Debat med bl.a. MF Ole Birk Olesen, Liberal Alliance.

MEP Bendt Bendtsen er konservativ spidskandidat til EP-valget den 25. maj, men meningsmålingerne spår, at han får svært ved at blive genvalgt. Bendtsen er gæst i programmet først i 2 time.

To yngre folketingsmedlemmer vil have parlamentariske kommissioner i stedet for de ekspertkommissioner, der har domineret dansk politik de seneste år. Magten skal tilbage til de folkevalgte. Mød Jeppe Bruus (S) og Karsten Lauritzen (V) sidst i programmet.

Du kan skrive til os før og under hele programmet med spørgsmål og kommentarer via vores Facebook-side Cordua & Steno og hvis du har en kandidat til Ugens Fidusbamse.

Hør hele 1. time bl.a. med debat om bilafgifter her

Hør hele 2. time med Bendt Bendtsen og samtale om parlamentariske kommissioner her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718