Kategorier

Martin Lidegaard, Folkemøde og Festivalen for den Politiske Sang III i Cordua & Steno torsdag

Udenrigsminister Martin Lidegaard (RV) har haft et forrygende travlt forår med krisen i Ukraine. Vi taler med ham om dette og andre sager på torsdag i Cordua & Steno på Radio24Syv

Folkemødet løber traditionen tro af stablen på torsdag. Hvad er der i godteposen af nyt, når det samme dag går løs i Allinge? Vi får en linje igennem til Bornholms Regionskommunes borgmester Winni Grosbøll.

Traditionen tro så markerer vi Folkemødets komme med en festlig optakt, når vi i 2. time sætter gang i Festivalen for den Politiske Sangs tredje udgave.   Idéen er, at tre folketingspolitikere og de to værter hver vælger et stykke musik, som de mener, har et politisk budskab, som man sympatiserer med.   Det får hver især lov at motivere, hvorefter vi hører musikken og endelig kommenterer alle øvrige på, det de hører.

I år med den radikale Christian Friis Bach, Simon Emil Ammitzbøll fra Liberal Alliance og Brian Mikkelsen fra de Konservative.

Hør med på torsdag kl. 10-12 på Radio 24Syv.

Du kan også skrive til programmet før, under og efter udsendelesn via Cordua & Steno på Facebook.

Hør hele 1. time med Martin Lidegaard og Ugens Fidusbamse her

Hør hele 2. time med Festivalen for den Politiske Sang III her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718