Kategorier

Krigen mod IS, det svenske valg og Carl Holst i Cordua & Steno torsdag

Svenskerne går til valg på søndag, og målinger viser, at oppositionens store forspring til regeringen nu skrumper. Vi får docent ved Københavns Universitet og kommentator Ann-Sofie Dahl i studiet til sammen med os at analysere det forestående svenske valg.

For nyligt vakte Region Syddanmarks mangeårige borgmester venstremanden Carl Holst opmærksomhed da han meddelte, at han stiller op til Folketinget ved det kommende valg. Hvorfor dette karriereskift og hvad vil han dog i Folketinget?

Torsdag er det den 11. september '“ årsdagen for terrorangrebet for 13 år siden på World Trade Center i New York og på Pentagon i Washington.   Regeringen har netop meldt sig under en international koalitions faner, der skal nedkæmpe terrororganisationen 'Islamisk Stat' (IS) i Irak. Med i koalitionen er også lande som Iran og Saudi-Arabien. Hvad laver Danmark dog i det selskab? Debat mellem udenrigsordførerne Søren Espersen, Dansk Folkeparti og Zenia Stampe fra de Radikale.

Desuden skal vi finde en værdig modtager af Ugens Fidusbamse. Hvis lytterne har forslag eller spørgsmål til vores gæster eller emner, så skriv til os på Cordua & Stenos Facebookside.

Hør hele 1. time med Ann-Sofie Dahl her

Hør hele 2. time med Carl Holst og siden debat med Søren Espersen og Zenia Stampe her

 

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718