Kategorier

N.F.S. Grundtvig, Brasiliens præsidentvalg, forskelle i borgerlige flygtningepolitik og 'Den Onde Maler' i Cordua & Steno torsdag

De borgerlige kæmper om, hvem der kan stramme flygtningepolitikken mest. Er der en grænse for, hvad Liberal Alliance vil gå med til? Debat mellem DFs Martin Henriksen og LAs Simon Emil Ammitzbøll.

Med en meget snæver margin lykkedes det den siddende brasilianske præsident,  Dilma Rousseff at blive genvalgt. Hvad betyder det for verdens 7. største økonomi og den politiske udvikling? Analyse med de to Latinamerikakendere, Niels Westy Munch-Holbek og Niels Lindvig.

N.F.S. Grundtvig er en gigant i dansk åndsliv, og han var i flere perioder medlem af Rigsdagen både som folketingsmedlem og landstingsmedlem. Han var også politisk tænker, og det har professor Ove Korsgaard skrevet en glimrende bog om som udkom for et par år siden i serien “Statskundskabens Klassikere”. Hør vores samtale med Korsgaard om den politiske Grundtvig. Det er i 2. time

Til sidst tager vi en tur i Vandrehallen på Christiansborg, hvor vi i selskab med overvagtmester Troels Stigaard beser 'Den Onde Maler' Rasmus Larsens legendariske friser, der er fyldt med fyndord og kommentarer til det politiske liv på stedet.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718