Kategorier

Russisk kollaps, Løkke, Pape og Samuelsen i Cordua & Steno torsdag

Tirsdag overrakte vi Lars Løkke Rasmussen årets Bismarckpris på hans kontor på Christiansborg. Hør hele vores interview med Venstres formand og få hans reaktion på at modtage prisen. Det er i 1. time af Cordua & Steno torsdag kl. 10.05 på Radio24syv.

Ruslands valuta, Rublen, styrtdykker og virksomhederne begynder at trække valuta hjem. Er Rusland ved at segne økonomisk under Vestens sanktioner og oliepris-faldet? Vi spørger chefanalytiker  Lars Christensen fra Danske Bank.

De konservative fremlægger torsdag deres økonomiske 2020-plan. Er der krudt nok i den til, at det trængte parti kan få fut i den stillestående vælgeropbakning i meningsmålingerne? Vi spørger partiets formand Søren Pape, som er gæst først i 2. time.

Det er slut med, at Liberal Alliance skyder på vennerne i blå blok '“ Venstre og de konservative '“ og udstille dem som socialdemokrater og det der er værre. Forklaringen er ifølge Anders Samuelsen, at LA er ikke længere en 'iværksættervirksomhed', der har behov for at positionere sig aggressivt overfor rivaliserende partier. Mød Samuelsen sidst i programmet.

Husk at lytterne kan skrive til os på Cordua & Stenos Facebookside med kommentarer og forslag til programmet '“ også gerne med forslag til årets sidste Fidusbamse.

Hør hele 1. time   med Lars Løkke og Lars Christensen her

Hør hele 2. time med Søren Pape og Anders Samuelsen her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718