Kategorier

Karsten Lauritzen, flygtningestrømmen og fred i Syrien i Cordua & Steno

Danmark har fået en ny skatteminister, der pludselig har fået travlt med alverdens skandalesager, som han har arvet fra forgængerne. Mød Karsten Lauritzen  (V) i 1. time torsdag kl. 10-12 på  Radio24syv – Cordua & Steno

EU’s asylsystem er brudt sammen, og flygtninge strømmer ind i EU og nogle af dem til Danmark. Hvad gør vi ved det? Debat med Sofie Carsten Nielsen  fra De Radikale og Marie Krarup fra  Dansk Folkeparti.

Det er krigen i Syrien, der primært har skabt flygtningestrømmen til Vesten. En snarlig fred kan forhåbentlig medvirke til at sætte en stopper for den., men er der udsigt til det? Vi spørger Naser Khader  MF (K) og seniorforsker Helle Malmvig fra Dansk Institut for Internationale Studier DIIS.

Har du spørgsmål til vores gæster eller kommentarer til programmet eller forslag til Ugens Fidusbamse. Så skriv til os på Cordua & Stenos Facebookside.

Hør hele 1. time med bl.a. Karsten Lauritzen  her

Hør hele 2. time   med debat om flygtningekrisen og analyser af situationen i Syrien her

 

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718