Kategorier

Cordua & Steno på Coffeeshop og Erling Jepsen som Special Guest Star torsdag

Forfatteren Erling Jepsen med sønderjyske rødder er aktuel med romanen “Hjertets dannelse”, der giver et skræmmende indblik i virkeligheden i en del af det trøstesløse Udkantsdanmark. Erling Jepsen er gæst og vikarierende medvært i stedet for den ferierende Jarl Cordua i første time af Cordua og Steno torsdag kl. 10.05 på Radio24syv.

I programmet vil to nyvalgte politikere på tinge, Henrik Dahl, LA og socialdemokraten Kaare Dybvad debattere med den politisk desillusionerede Erling Jepsen fremtidsudsigterne for Udkantsdanmark.

Anden time af programmet er en båndet optagelse, hvor vi sender første del af “Cordua & Steno i Holland”, der fra nytår overtager formandsskabet i EU.

Vi besøger prof. i nordiske sprog og litteratur – og derfor dansktalende – Henk van der Liet til en samtale om Hollands position i den aktuelle flygtningekrise og den Eurokrise, som vi også har været igennem. Og så bliver der naturligvis også tid til et besøg på en af de Amsterdams berømte coffee shops for at teste, hvad Cordua & Steno hver især synes om eksperimentet.

Lyd med torsdag mellem kl 10-12 på Radio24syv.

Hør hele 1. time med Erling Jepsen her

Hør hele 2. time om Holland her

 

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718