Kategorier

Lobbyister, ny Folkemøde-boss om fremtiden, Gifted Children, Skatteankestyrelsen og Dansk Amatørfiskerforening i Cordua & Steno fra Folkemødet

(Sendt lørdag 18. juni fra Folkemødet i Allinge)
Hvad laver lobbyisterne på Folkemødet? Og hvad vil den nye formand for Folketinget med Folkemødet fremover? Hør svarene fra lobbyisterne Lars L. Nielsen, PrimeTime Kommunikation, Morten Holm fra Holm Kommunikation og Maria Steno fra Geelmuyden.Kiese. Og ikke mindst den nye folkemøde-formand Michael Valentin.
Vi skal også tale om, hvordan lobbyisterne påvirker den politiske proces om f.eks store infrastrukturprojekter. Det ved Magnus Bredsdorff, der er journalist på fagbladet Ingeniøren noget om.
Når arrangørerne skal fremhæve Folkemødets legitimitet så peger de især på mindre organisationers medvirken. Nu vil vi så høre, hvad de mange mindre organisationer så foretager sig i Allinge? Hvad er deres budskaber? Det er   Peter Grubert, talsmand for organisationen Gifted Children, Annette Hummelshøj fra Skatteankestyrelsen og Kaj Poulsen formand for Dansk Amatørfiskerforening.
Til sidst vender vi stort og småt i dansk politik blandt andet om DF-formand Kristian Thulesen Dahls melding om at partiet nu vil i regering efter et valg.
Hør hele 1. time med lobbyisterne, Magnus Bredsdorff og Michael Valentin her
Hør hele 2. time med tre mindre organisationer og værternes indtryk af Ã…rets Folkemøde her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718