Kategorier

Frigiv hash-debat, Bag Magten, Lindvig om Brexit og kokken Bo Jacobsen i Cordua & Steno torsdag

Søren Lippert var indtil for et år siden særlig rådgiver i Thorning-regeringen. Nu har han skrevet en meget ros bog om politisk kommunikation 'Bag Magten' bl.a. om hvor vigtigt det er for en regering, at kommunikere, hvad det er den vil til vælgerne, og hvor forsigtig en regering skal omgås embedsmandsværket, hvis den altså gerne vil genvælges.

Det er kl. 10.05 i Cordua & Steno på  Radio24syv.

MF (K) Mai Mercado synes det var fedt at være på barsel og se TV, der viste politiet 'gennemsmadre' hashboderne på Christiania. Men er tiden ikke kommet til at gøre som i Colorado og tillade hash? Debat mellem Christina Egelund  MF(LA) og Nikolaj Bøgh  fra de konservative.

I dag går briterne til valg for at afgøre om de skal forlade EU. Vi får den allersidste analyse af valgkampen af journalist Niels Lindvig, der er med fra en telefon fra London.

Politik på en tallerken. Bo Jacobsen analyserer de politiske bevægelser set fra en koks perspektiv. Det er sidst i 2. time.

Vi skal også uddele Ugens Fidusbamse til en værdig modtager. Du kan skrive til os med forslag til modtagere, gæster og idéer på Cordua & Stenos Facebookside. Vi læser det hele.

Hør hele 1. time med Ugens Fidusbamse og Søren Lippert om “Bag Magten” her  

Hør hele 2. time med debat om hash’ legalisering og kokken Bo Jacobsen her

 

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718