Kategorier

Pape, Knuth, Mark og Frihedsfeministen i Cordua & Steno torsdag

Dette program blev sendt 11. august 2016

Vi indleder sæsonens første Cordua & Steno torsdag kl. 10.05 på Radio24syv med at kommentere sensommerens politiske begivenheder og uddele den første fidusbamse til en værdig modtager.

SFs nye gruppeformand Jakob Mark har over sommeren markeret sig med en stribe SF-classic forslag, der alle sammen handler om at udbygge den offentlige sektor og velfærden. Senest et forslag om betalt morgenmad til alle børn i Folkeskolen. Går SFs vej tilbage til storhedstiden blandt røde vælgere over en byge af ufinansierede overbudsforslag? Mød ham først i 1. time.

De konservative vil afskaffe boligskatterne. Men inden da så skal boligskatterne slås sammen til én, og det er der umiddelbart stemning for i den blå lejr. Hvorfor er boligskatterne pludselig blevet de konservatives mærkesag og krav til finansloven? Har landet virkelig ikke større problemer? Vi spørger de konservatives formand Søren Pape Poulsen.

Regeringen er blevet heftigt kritiseret henover sommeren for intet at gøre i forhold til flygtningesituationen og evt. få sendt folk tilbage, der ikke får godkendt deres asylansøgning. Og hvad skal der ske med konventionerne? Vi spørger Venstres udlændingeordfører Marcus Knuth. Det er først i 2. time.

Karen West kalder sig 'frihedsfeminist' og har i årevis bl.a. som rødstrømpe kæmpet for kvinders frihed. Nu er hun optaget af at kæmpe for etniske kvinders frie valg, der ifølge West ligger under for islamisters krav om levevis.   Engang var hun kommunist, så blev hun socialdemokrat og var indtil for relativt nyligt medlem af Liberal Alliance.   Nu er den tidligere jordmoder aktuel med bogen 'Frihedsfeministen'. Mød Karen West sidst i programmet.

Har du forslag til en modtager af Ugens Fidusbamsemodtager eller til programmet   eller kommentarer til gæster og emner, så skriv til os på vores Facebookside Cordua & Steno.

Hør 1.time med Jakob Mark og Søren Pape her

Hør 2. time med Marcus Knuth og Karen West her

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718