Kategorier

Kontakt Jarl Cordua

Jarl Cordua kan kontaktes på tlf. 31 718 718 og jarlATjarlcordua.dk.

 

12 kommentarer til “Kontakt Jarl Cordua”

Hej Jarl
Bravo, du var knivskarp i aftenens deadline, og så dejligt at få facts på bordet.
Dejligt at se en debattør, der kan udtrykke sig kort, klart og sagligt.
Venlig hilsen
Steen

Hej
Hold kæft hvor var du Jarl usmagelig i dit angreb på David Trads i Besserwisserne angående ok forhandlinger David var på lønmodtager side Men du kunne lige så godt blive assistent for Sophie Løhde med dit arbejdsgiver synspunkt MEN DU ER JO OGSÅ SUPER BORGERLIG og det lyser jo KLART igennem når du deltager i tv usmageligt at se på

Er Søren Pind Kommandør eller Ridder af 1’ grad ?
Sidder ordenen korrekt?
Venligst
Per Udsen

Du har oplyst, at du har støttet Ukraine via en tysk konto.
Kan du ikke oplyse hvordan man overfører penge (herunder kontonummer som kan bruges fra en dansk netbank), da jeg ikke kan finde ud af det via søgning på nettet

Hatten af for din artikel i Berlingske Tidende dags dato vedrørende fravalg af Venstre og de Konservative. Hvor har du ret og jeg håber virkelig det bliver et vigtigt fokusområde i den kommende valgkamp.

Kære Jarl

Jeg er bekymret for stemmespild blandt Frie grønne samtidig med at jeg er overbevist om at Sikandar Siddieque flere mange mange beskidte heste. Det har Berlingske blandt andet dokumenteret (det har jeg været inde over). Det er mit eget personlige drama.

Valgkamp er beskidt. Det kender jeg alt til.

Jeg har de sidste 6 mdr gravet i Sikandar Siddique igsidder inde med dokumentation for nogle af Sikandars kontroversielle bagland og reltioner, som trækker tråde til hans fars parti og Panamapapers.

Jeg kan dokumentere at Sikandar har holdt møder i 2016 og 2021 med en af de meste konktrovesioellw og bundkorrupte politiker i prkistansk politik.

Hvis det har din interesse må I sige til.

Jeg kan ikke se at der er nogle nyheder som har grebet historien omkring Oprøret i Iran og Frie grønne dobbeltspil.

Hej Jarl,

Tak for dit gode indlæg om dansk/engelsk problematikken, jeg er mere end enig.
Jeg har selv for vane, når der er udsalg, at spørge ekspedienten (dansk-engelsk), det der ‘sale’ udtalt på dansk, hvad betyder det?

Der er ingen der forstår det.

Tak for dit indlæg om dansk i Danmark. Brugen af engelske ord er blevet en dårlig vane for mange danskere, som hermed legitimerer udlændinges manglende interesse for at lære sproget.
Med mange år i det sydamerikanske startede jeg selv med spansk undervisning en time hver morgen før arbejdstid. En måned senere talte jeg kun spansk og fik dermed en masse andre positive effekter ud af det foruden sproget. Integration starter med sprog, og vores egen manglende respekt for vores sprog bidrager ikke positivt.

Hej Jark Cordua! TAK for din gode artikel i Kristeligt Dagblad 29. april- om engelsk der sniger sig ind overalt- du har bare HELT ret! Mon danskerne generelt synes det er “smart” at bruge engelske ord? De store firmaer, uddannelsessteder, museer, kulturinst. som TV, radio går forrest i misbruget, er storbrugere af engelsk- reklamer, osv. Det er afvikling, ikke udvikling af vores sprog. Hvad gør Dansk Sprognævn? Intet- Rigtig godt, at du i en stort opsat artikel i Kr. D. påpeger problemet. De store synlige i samfundet skal aflægge deres engelske uvaner.

Kære Jarl Cordua

På TV2 nyheder er du citeret for i presselogen at have sagt “ Vi har startet med at tage livet af alle dialekterne, nu går vi i gang med at tage livet af dansk. Og TV 2 går forrest“.

Nu er det lidt uklart for mig i hvilken dialekt “startet” i den betydning træder i stedet for begyndt, men du kan naturligvis gøre mig klogere.

På almindelig rigsdansk starter maskiner, mens mennesker begynder ????

Jeg er dog 100% enig med dig i, at det danske sprog bliver meget forfladiget i disse år, især forårsaget af journalister og desværre en del personer af anden herkomst en dansk. Men vi må også være enige om, at “den danske sprog er en svær en” (åbenbart ikke vanskelig(

All makt te di orblene

Hilsen
Poul Erik Malmbæk

Hej Jarl.
Fint med dit indspark i TV2, eller TV two, som det sikkert snart hedder, om deres leflen for det engelske og BBC. Det burde være forbudt i et så stort medie at forengelse sproget. DR er også med: DR live ?!? Helt ærlig.
Kind regard, undskyld jeg mener
Venlig hilsen
Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *