Kategorier

Vild med de kendte

Blogklumme bragt i Nyhedsavisen onsdag den 31. oktober 2007

Engang var politik – med Ronald Reagans ord – 'showbizz for grimme mennesker'. De dage er for længst forbi. Prøv bare at se på Malou Aamund og nu senest de konservatives nye håb i København, eks-studieværtinden på TVA, Paula Larrain. Smukke mennesker uden nogen meritter i politik, men de brager efter alt at dømme ind i Folketinget. I hovedstaden er der ellers mange
K- folketingskandidater, der i årevis loyalt har kæmpet seriøst for partiets politik, men det er mange vælgere ofte ligeglade med. De foretrækker nogen, der har været med i 'Vild med Dans'. Det må være frustrerende. Sådan er politik også. Men 1-0 til K.
K var åbenbart næste station på Larrains politiske shoppingtur, da hun først forsøgte sig '“uden held – hos de pæne mennesker i Ny Alliance, som så siden lækkede den oplysning til pressen'¦ Ak ja. Politik er dejligt!, som Ninn-Hansen sagde engang.
Venstre har nok nået bundniveauet i meningsmålingerne. Fogh får positiv presse p.t. I Svendborg løb han fra kiksede DSU'ere i dårlig form. 2-0. Der er lutter god stemning omkring hans valgbus, selvom V's politiske udspil mere ligner varmluftsballoner. Bertel Haarder dumpede sin egen læsetest. 2-1
S-målingerne er elendige, og toilettet i Helle Thornings kampagnebus stoppede. Jeg håber ikke, at det er et forvarsel – som i 05 – hvor bussen gik i stå, og S-kampagnen kørte skævt. Lige nu er det kun Villy Søvndal, der scorer point. 2-2.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

5 kommentarer til “Vild med de kendte”

Hej Jarl

Nu hersker der jo en vis tvivl om situationen mellem PL og NA.

Under alle omstændigheder skal det vel ikke ligge folk til last, at de er kendte og interesserer sig for politik?

Sjovt som denne “politikerlede-debat” er poppet op efter PL’s indtræden…

NA bader i kendte…

Nå, sådan er det vel bare en gang i mellem…?!

Villy er da idag blevet stemplet som en løgner på News, som havde en gennemgang af de 20 plejehjem, han havde besøgt – han havde kun været på 5. Det plejehjem hvor hans mor boede var der ifølge lederen flere ansatte, det mente Villy nu ikke.

Ellers meget enig i dine observationer

Villys forhold til sandheden har altid virket aukensk på mig. Det var kun et spørgsmål om hvornår medierne gad punktere ballonen.

Faktisk er dansk politiks populisme kommet helt derud hvor jeg tror det begynder at vende. Thorning og Søvndal er gode retorikere, men har simpelthen FOR lidt substans til at stå distancen, selvom det selvfølgelig kommer an på udviklingen i journalistikken. Khader er en anden sag, det er et protestparti.

Lukket for kommentarer.