Kategorier

Jarls Blog lader sig prostituere og medvirker i S-kandidats mediestunt

Der har længe været snakket i krogene om det, men nu er det sikkert. Jarls Blog lader sig prostituere ved at medvirke i et vaskeægte kampagnestunt for Bo Sandberg – socialdemokratisk folketingskandidat i København med pæne chancer for valg. Jeg er dog glad for at kunne hjælpe en gammel studiekammerat og har sagt ja-tak til invitationen om at blogge fra Islands Brygge kl 10.30.

Sandberg skriver i sin pressemeddelelse, at han blandt andet vil kæmpe for at hovedstaden får ét stort gratis internet-hotspot.

Under overskriften “Kendte politiske bloggere med på jomfrurejsen”, så er jeg også blevet smigret til at stille op!

For at demonstrere, at det faktisk kan lade sig gøre at være online i den københavnske trafik, har Sandberg i den sidste uge af valgkampen fået installeret en såkaldt Moovbox i sin kampagnebil. Moovboxen er stillet til rådighed af Network Zone Relations.

Læs mere om Bo Sandberg her.

Update Kl 10.58. Det fungerer upåklageligt. Tænk engang. En lille boks og så kan man få hurtigt “gratis” trådløst Internet i busser, biler Metro U name it.

Af Jarl Cordua

Jarl Cordua

cand.polit, radiovært samt politisk kommentator. Vært på det politiske TV-program "Borgen Late Night", der sendes hver tirsdag. Tidligere skri ent på Jarls Blog og medvært på "Cordua & Steno"
Født 1969 i Rønne. Bor i Hellerup.
Kontaktoplysninger: jarlATjarlcordua.dk Telefon: 31718718

7 kommentarer til “Jarls Blog lader sig prostituere og medvirker i S-kandidats mediestunt”

Kom lidt nærmere ind på “gratis”. Det er vel naturligt at være skeptisk når en politiker (særligt en fra S) siger at de vil give noget gratis til alle.

ha ha…skarp som altid, Asser! 🙂

Selvom jeg også gerne så mere trådløst internet rundt i Danmark så burde vi nok undgå at betale det over skattebilletten. Men åbenbart kan selv udmærkede liberale bloggere sælge ud af værdierne når blot det gavner vennerne! 🙂

4 Jarl Cordua

Han mener vel “en liberal blogger, der sælge ud, ved at støtte en vens (og socialists) mærkesag om at betale internetadgang over skatten” ?

Og det er vel ikke særligt liberalt…

Lukket for kommentarer.